PNL Suceava are o senatoare

> De la PPDD, Vasilica Steliana Miron a semnat adeziunea pentru liberali > „Venirea ei e un plus pentru organizație” consideră președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu
 

Senatoarea Vasilica Steliana Miron, fost vicelider al grupului PPDD din Senat, s-a înscris, marți, în PNL și va activa în Organizația PNL Suceava. Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat că senatoarea Vasilica Steliana Miron a semnat adeziunea la PNL. El a arătat că PNL Suceava nu avea niciun senator, ci doar patru deputați. „Venirea ei e un plus pentru organizație, pentru că PNL Suceava va fi reprezentat în Senat printr-un senator” a spus Băișanu. El a mai declarat că Vasilica Steliana Miron va participa la dezvoltarea și întărirea Organizației de Femei a PNL Suceava. Băișanu a mai spus că Miron își va păstra și funcția de membru al Comisiei juridice din Senat, deși luni se anunțase că locul ei va fi preluat de un membru UNPR. Vasilica Miron a câștigat locul de senator prin înființarea unui nou post pentru ca PPDD să aibă reprezentarea în Senat în funcție de numărul de voturi obținute în urma alegerilor parlamentare din 2012.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: