Organizația Județeană Suceava a PPDD, din nou fără președinte

După plecarea senatorului PPDD Vasilica Steliana Miron la PNL, Organizația Județeană Suceava a PPDD a rămas din nou fără președinte, iar situația la vârful organizației este neclară.
 

Vicepreședintele organizației județene, Mihai Artene, consilier județean PPDD, ne-a declarat că plecarea senatoarei Miron a fost surprinzătoare și neașteptată și că „am aflat din presă de asta”. Deocamdată, PPDD nu a avut niciun fel de reacție, nici la centru și nici la nivel județean, cei 3 consilieri județeni ai partidului urmând a se întâlni în perioada următoare pentru a-și stabili un lider interimar. „Deocamdată, nu am stabilit nimic. Va trebui să ne întâlnim ca să vedem ce e de făcut în continuare. E clar că vom strânge rândurile și va trebui să vedem cine mai e cu noi și cine nu. Sper să reușim să facem asta cât mai repede posibil” a mai spus Mihai Artene. Este pentru a patra oară, în mai puțin de doi ani, când PPDD Suceava rămâne fără președinte la nivel județean, ultimele două dezertări mari fiind ale celor doi parlamentari, deputatul Cezar Cioată, care s-a aciuat la PC, și Vasilica Miron care a plecat la PNL deși, în urmă cu doar o săptămână, aceasta anunțase că nu pleacă sub nicio formă din partid și că „rămân ultima ca să sting lumina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: