APEL CĂTRE SUCEVENII RACORDAȚI LA SISTEMUL CENTRALIZAT DE ÎNCĂLZIRE

Dragi suceveni, municipalitatea a făcut și face eforturi să asigure apă caldă și căldură la prețuri suportabile pentru dumneavoastră.
 

Ion LUNGU

Reamintim că la Suceava prețul gigacaloriei este de 185 lei/gigacalorie, unul dintre cele mai mici din țară. La Suceava s-a pus în funcțiune o centrală nouă, modernă, pe biomasă, cu unul din cele mai mici prețuri la gardul centralei, de 116 lei/gcal, preț stabilit pentru 5 ani de zile. Din păcate, la această nouă centrală se înregistrează datorii scadente de 5.764.257 lei aferente lunilor noiembrie și decembrie 2013, fără factura pe luna ianuarie 2014. Datoriile populației la încălzire și apă caldă, la data de 3.02.2014, sunt de aproximativ 220 miliarde lei vechi (inclusiv factura lunii ianuarie 2014). De asemenea, fac apel la societatea Termica să achite proporțional din ce încasează către Bioenergy SRL Suceava, pentru a putea avea un producător de energie în oraș și ca SC Termica să aibă ce transporta (din sumele încasate de Termica în perioada noiembrie decembrie 2013 și ianuarie 2014, de la populație și de la primărie – au ajuns la Bioenergy SRL Suceava un procent de 18,5% până la 03.02.2014) În măsura în care nu se vor achita facturile la termoficare, există riscul ca întregul sistem de producere, transport și distribuție al energiei termice din municipiul Suceava să se blocheze și riscăm să rămânem fără căldură și apă caldă în oraș. În speranța că apelul meu a fost corect recepționat, vă mulțumesc. Cu sinceritate,  ION LUNGU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: