Neoficial, campania electorală a început

> „Miza actorilor politici importanți e mare și campania va fi agresiva” anticipează deputatul Ioan Bălan, liderul pe municipiul Suceava a PDL
 

Președintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat joi că, deși nu este oficial, campania electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru prezidențiale a început și că urmează să fie făcute diverse declarații politice, ținând cont că parlamentarii au imunitate pentru declarațiile politice, dar că vor putea fi abordate diverse teme. El a enumerat între probabilele teme de campanie electorală dezvăluiri privind prețul plătit de anumite persoane din funcții de conducere în 2009 pentru a-și menține statutul, dar și că sunt probabile alte dezvăluiri privind liste cu oameni de afaceri care au încheiat contracte cu o anumită persoană astfel încât controalele să fie temperate, dar că echipele de control nu au fost impresionate de respectivele contracte și și-au făcut treaba. Tot el crede că ar fi posibilă abordarea subiectului privind pe unii politicieni care, aburiți de alcool, amenințau în miez de noapte, după ce ieșeau din crâșme, cum vor trimite controale adversarilor politici. Bălan a mai spus că unii politicieni se erijează în mari sfinți și apostoli ai politicii sucevene, dar că poate se deschide un subiect și despre achiziții imobiliare de la anumiți executori judecătorești, „la preț de preț”. El a mai dezvăluit că și drumul de la Mihoveni ce duce la turnul de televiziune este locul unde s-au întâmplat multe activități politice și probabil că unii mai au amintiri „frumoase sau nu” pe drumul acela al marii democrații la Suceava. „Miza actorilor politici importanți e mare și campania va fi agresivă, dar adevărata campanie e cea din toamna care vine, iar desăvârșirea va fi în campania de la alegerile locale din 2016” a spus Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: