Iarna e mai grea la oraș…

Joi seara, în cadrul emisiunii „Ora de politică” de la Intermedia TV, prefectul Florin Sinescu a declarat că deszăpezirea în această perioadă a fost realizată bine în cea mai mare parte a județului, probleme fiind în zonele urbane.
 

El a spus că utilajele folosite în mediul urban pentru deszăpezire nu sunt competitive pentru îndepărtarea zăpezii la fel cum sunt când acționează pe drumurile naționale și județene. „În urban sunt lucruri mai dificile să se transporte zăpada. Străzile sunt sufocate de zăpadă” a spus Sinescu, care a precizat că stratul de zăpadă depus este între 40 și 50 de centimetri. El a arătat însă că, în general, este mulțumit de modul cum s-a acționat în această perioadă și nu au fost drumuri blocate. „Nu au fost probleme deosebite” a spus prefectul. El a menționat că se discută și despre o strategie privind înființarea de perdele forestiere. „S-au identificat zone unde să fie plantate, pe o lungime totalizând 40 km, perdele forestiere cu o adâncime de aproximativ 20 de metri” a spus prefectul. Sinescu a informat că, pe 13,7 km, s-au montat parazăpezi care și-au dovedit eficacitatea și a menționat că nu au fost furați elemenți din aceste parazăpezi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: