Senatorul Gheorghe Flutur, posibil coordonator al campaniei PDL pentru europarlamentare

PDL va stabili la reuniunea Colegiului Director de la Brașov coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare al PDL, iar, potrivit unor surse din partid, pentru șef al campaniei electorale sunt luați în calcul vicepreședintele partidului Anca Boagiu și secretarul general al PDL, senatorul sucevean Gheorghe Flutur.
 

Gheorghe Flutur a mai fost șef de campanie electorală la alegerile organizate în 2004, 2007, 2008, 2009 și 2012, iar Anca Boagiu este vicepreședinte al Partidului Popular European și președinte al Comisiei pentru Afaceri Europene din Senat. Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că șeful de campanie va trebui să participe la 30 ianuarie, la Viena, la pregătirea comună pe care o vor avea cu toți șefii de campanie din partidele membre ale PPE. Șeful de campanie al PSD va fi vicepremierul Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, în timp ce la PNL șef de campanie a fost desemnat președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, care este și vicepreședinte al PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: