Prins în flagrant cu bani obținuți din vânzarea de droguri

> Doi suspecți au fost conduși la DIICOT Suceava pentru cercetări > Procurorul de caz a dispus reținerea lor pentru 24 de ore
 

Începând cu luna decembrie 2013, în cadrul dosarului penal nr. 237D/P/2013, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava și polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul structurilor de suport din cadrul Departamentului de Informații și Protecție Internă, au documentat activitatea infracțională a doi tineri din orașul Siret, suspecți că dețin și oferă spre vânzare droguri de risc și mare risc pe raza municipiului și a județului Suceava. Ni s-a precizat că, urmare a verificărilor efectuate, s-a stabilit că „numitul P. Mădălin Gheorghe, de 24 de ani, din orașul Siret, jud. Suceava, prin intermediul numitului S. Alexandru Laurențiu, de 23 ani, din com. Dornești, jud. Suceava, a vândut mai multe comprimate de ecstasy și plicuri cu praf în care s-au pus în evidență droguri de risc”. În urma probatoriului administrat, la data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiștii antidrog l-au prins în flagrant pe P. Mădălin Gheorghe având asupra sa suma de 2000 lei, obținuți în urma vânzării drogurilor mai sus amintite. La aceeași dată, cu sprijinul unor lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al I.P.J. Suceava și ai Poliției municipiului Suceava, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare și au fost puse în executare 4 mandate de aducere în urma cărora au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor un calculator, două laptopuri, trei telefoane mobile, două cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, 4 grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc și un plic conținând o substanță sub formă de pulbere, de culoare albă, precum și diferite înscrisuri utile cauzei. Aseară am fost informați că suspecții au fost conduși pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava. În urma probelor administrate, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea celor doi inculpați pentru o perioadă de 24 de ore. Ni s-a specificat că activitățile de cercetare penală continuă, urmând a se dispune măsuri preventive sau în consecință, pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: