La Aeroclubul „Grigore Baștan” din Suceava

Cursuri de licențiere pentru planorism și parașutism

Pasiunea pentru zbor este una dintre cel mai vechi ale omenirii și este foarte îndrăgită de cei tineri. Senzația de plutire și plusul de adrenalină pentru cei care practică planorismul și parașutismul sunt unice.
 

La fel ca în fiecare început de an, Aeroclubul „Grigore Baștan” din Suceava organizează cursuri de licențiere pentru planorism și parașutism. Pot participa la aceste cursuri tineri cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Pentru cei care vor să se înscrie este necesară o viză medicală, iar pentru cei sub 18 ani, acordul părinților. Cursurile din 2014 sunt organizate sub mottoul „Învață să Zbori”, înscrierile pentru licențiere urmând să se facă la sediul Aeroclubului „Grigore Baștan” din Suceava din cadrul fostului sediu al CMJ Suceava din Piața Mare a orașului. „Este o oportunitate deosebită pentru cei care vor să urmeze o carieră în pilotaj sau pentru cele care vor să devină stewardese. Avem experiența necesară pentru organizarea acestor cursuri de licențiere și cei care se vor înscrie vor avea parte de senzații deosebite”, a declarat cel mai experimentat instructor din cadrul Aeroclubului „Grigore Baștan” Suceava, Ionel Mocodean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: