Unii beți, alții fără permis

Câțiva șoferi găsiți de polițiști conducându-și autoturismele în diferite stadii de beție și-au încheiat ziua cu câte un dosar penal.
 

Pentru unii, polițiștii au consemnat chiar cumul de infracțiuni, ceea ce le va ține pe aceste persoane departe de șoferie încă multă vreme. Vineri dimineață, la ora 5 fără un sfert, polițiștii din Moara l-au găsit pe Mugurel B., de 26 de ani, din Bosanci, cu mașina proptită într-un capăt de podeț de pe strada Universității din localitatea lor. Cu mașina și podețul distruse parțial, omul avea „scuza” că era beat, proba etilotestului având ca rezultat 0,69 la mie. Ionel V., de 25 de ani, din Vicovu de Sus avea „doar” 0,58 sâmbătă dimineață pe la ora 3 când, încercând să dea cu autoturismul înapoi, a ajuns direct în șanțul unui drum din Gura Putnei. O mică verificare le-a arătat polițiștilor că tânărul turmentat nici treaz nu avea ce căuta cu volanul în mână pentru că, din 27 mai anul trecut, acesta avea permisul de conducere suspendat pentru alte infracțiuni rutiere. Tot la oră mică, 1.50, și tot în stare de ebrietate conducând mașina, a făcut cunoștință cu polițiștii din Câmpulung Moldovenesc și Adrian C., de 22 de ani, din Sadova. El a fost testat cu aparatul și a rezultat o concentrație alcoolică în aerul expirat în valoare de 0,59 mg/l. Cu dosar penal s-au ales în acest sfârșit de săptămână și Constantin D., de 27 de ani, din Vatra Dornei, și Dorin B., din Suceava, prinși de polițiști fără permis, respective cu permisul anulat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI