În competiția pentru PE

PNL s-ar aștepta să fie votat de 60.000 de suceveni

PNL Suceava are o sarcină dificilă la alegerile europarlamentare, cea de a obține 46,25% din voturile exprimate în județ, potrivit unui document intern al partidului publicat de site-ul Pesurse.ro.
 

Doar organizația PNL Iași are o țintă mai mare de atins, cea de a obține 58,86% din voturi la alegerile pentru Parlamentul European. Potrivit documentului intern al PNL, în județul Suceava sunt 564.000 de votanți dintre care se așteaptă să participe la alegerile pentru Parlamentul European 129.720 de alegători, reprezentând 23%, iar obiectivul asumat de PNL este ca, dintre aceștia, 60.000 de alegători să voteze candidații liberali, ceea ce ar reprezenta un scor electoral de 46,25%. În document se menționează că PNL Suceava are, potrivit MyPNL, 16.064 de votanți, ceea ce ar reprezenta 26,77% din numărul alegătorilor estimați că vor participa la alegerile europarlamentare în județ. Potrivit aceluiași document, PNL intenționează să obțină un scor național de 30,77%, ceea ce presupune că liberalii vor avea nouă sau zece europarlamentari. Și PSD și-a propus ca scorul electoral pe care să-l obțină la alegerile europarlamentare să fie unul istoric, de circa 45%.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: