O tânără de 22 de ani din Suceava s-a sinucis din dragoste

Florentina O., de 22 de ani, a fost găsită sâmbătă după-amiază spânzurată în apartamentul pe care îl ocupă cu chirie, pe strada Luceafărului din Suceava.
 

Fata era stripteuză într-un club din oraș și avea de mai bine de un an o poveste de dragoste cu un tânăr localnic, neîmpărtășită însă în ultimele luni. Acesta încercase de mai multe ori să pună capăt relației cu Florentina, dar ea nu accepta despărțirea. Ea și-a pus capăt zilelor sâmbătă, după ce lucrase la club în noaptea de vineri spre sâmbătă. O.F. s-a spânzurat în bucătăria apartamentului, chiar în fața ferestrei, imaginea macabră fiind văzută de mai mulți oameni care au trecut prin fața blocului. O colegă de-a Florentinei, îngrijorată că fata nu mai răspundea apelurilor telefonice, a ajuns la apartament și a sunat la poliție. Polițiștii nu suspectează comiterea vreunei fapte penale, cauza morții tinerei fiind clară, chiar dacă ancheta a fost deschisă pe ideea unei morți suspecte.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: