Înotătorii suceveni au încheiat anul 2013 cu performanțe deosebite la concursul de la Piatra Neamț

La finele acestui an, la Piatra Neamț s-a desfășurat o ultimă competiție de natație, competiție la care a participat și CSȘ 3 Suceava.
 

Concursul a reunit aproape 300 sportivi din țară și din Republica Moldova, înotători legitimați la 13 cluburi. La această competiție au participat unii dintre cei mai titrați înotători din România (Trandafir Norbert, Robert Glinta, Alin Coste, Edeea Ionașcu, Daniel Martin etc.) sportivi care au doborât de mai multe ori recordurile României în acest an. Delegația suceveană a fost formată din 26 sportivi între 8-14 ani: Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor, Diana Lissov, Andreea Druță, Ruxandra Savina, Alexandra Ilieș, Antonia Nițu, Călin Stafie, Ștefan Catargiu, Alexandru Bodnar, Alexandru Mateiciuc, Gabriel Pomohaci, Ana Blănaru, Maria Ilieș, Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis, Ioana Năstacă, Maria Catargiu, Iustina Chiorescu, Victor Turluianu, Călin Moscaliuc, Ionuț Socoliuc, Yasmine Zvorișteanu și Mario Diaconescu. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat de mai multe ori: Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Diana Lissov, Andreea Druță, Antonia Nițu, Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Ana Blănaru, Ioana Năstacă și Yasmine Zvorișteanu.  „Sportivii noștri de la CSȘ 3 Suceava, Teodor Marchitan, Diana Lissov, Antonia Nițu, Șerban Cotos și Ioana Năstacă s-au regăsit pe locuri fruntașe în clasamentele finale ale diferitelor categorii de vârstă. Înotătorii noștri au realizat performanțe de excepție la această competiție, au fost doborâte 11 recorduri ale Sucevei, iar Șerban Cotos a fost doar la o sutime de recordul național în proba de 50 fluture, record deținut de Răzvan Florea. Au fost și câteva situații în care întreg podiumul de premiere a fost ocupat exclusiv de sportivii CSȘ 3 Suceava. Anul 2013 a fost un an bun pentru sportivii noștri care au realizat performanțe deosebite. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și sperăm ca anul 2014 să confirme valoarea școlii de natație juvenile sucevene”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: