Sărbători liniștite din punct de vedere financiar și medical

> Sunt bani pentru însoțitori, dascăli și pensionari, susține prefectul Florin Sinescu, precizând că în toate spitalele au fost constituite stocurile necesare de medicamente
 

Situația financiară de la nivelul județului Suceava nu este de natură să afecteze sărbătorile de iarnă din anul acesta, a declarat prefectul Florin Sinescu. Astfel, potrivit lui, a fost suplimentat bugetul pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap cu 1,16 milioane de lei, asigurată fiind, la nivelul întregului județ, plata restanțelor înregistrate până la această dată. În ceea ce privește personalul din învățământ, fondurile au fost suplimentate deja cu 500.000 de lei, astfel încât toate persoanele din sistem își vor primi drepturile salariale. Prefectul arată că nu există probleme nici pe latura de pensii, acestea din urmă achitându-se anticipat, la fel ca și în precedenții ani. El reliefează că au fost verificate toate unitățile spitalicești din județ, primindu-se confirmări, atât de la acestea, cât și de la Casa de Asigurări Sociale de Sănătate, că stocurile de medicamente au fost constituite. S-a solicitat, de asemenea, pregătirea medicamentelor și materialelor necesare Secției de Ortopedie a Spitalului Municipiul Vatra Dornei, astfel încât să se intervină în mod eficient la eventualele accidente de pe pârtia de schi. „Este important că este asigurată resursa financiară la fiecare spital și avem necesarul de medicamente rezolvat” a subliniat prefectul Florin Sinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: