Om de afaceri sucevean găsit spânzurat în locuință

Polițiștii suceveni încearcă să determine împrejurările în care Marian Burlacu, proprietarul piscinei de lux deschise vara aceasta în cartierul Burdujeni, a fost găsit spânzurat în locuința sa.
 

Groaznica întâmplare s-a petrecut vineri după-amiază, în jurul orei 16, întregul tablou fiind descoperit de unul dintre copiii celui decedat, o fetiță de numai 10 ani. Aceasta a fugit la un vecin care a sunat la 112, anunțând tragedia. Polițiștii au început investigațiile considerând, cel puțin până la culegerea de noi probe și primirea concluziilor medico-legale, că moartea lui Marian Burlacu este suspectă. Poate fi vorba de un act sinucigaș, pentru că pe corpul suceveanului nu s-au găsit urme de violență, dar pe de altă parte nu s-a găsit niciun bilet de adio care să explice gestul fatal. În plus, suceveanul nu părea că ar duce-o greu sau că ar fi avut probleme financiare. El deține o casă frumoasă la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, o făbricuță de textile, piscina din Burdujeni și investise într-un cartier de case din localitatea Moara. Marian Burlacu avea doar 44 de ani, era căsătorit, avea doi copii și, aparent, o viață frumoasă și fericită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: