Se fură biciclete, dar se fură și șoseaua de centură

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 12/13.11.2013, persoane necunoscute au pătruns în beciul locuinței părții vătămate Mihai A., de 35 de ani, din comuna Hănțești, și au sustras 2 biciclete în valoare de 800 lei.
 

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorii au fost identificați ca fiind minorii A.D., nepotul părții vătămate, și C.D., ambii de 17 ani, din comuna Adâncata. Bicicletele au fost înapoiate reclamantului, urmând ca dosarul să fie soluționat procedural. Un alt caz de furt a fost semnalat la Poliția municipiului Suceava. Plângerea a fost formulată de doi angajați ai unei societăți comerciale din Iași, pe parcursul căreia a fost relatat faptul că, în timp ce se deplasau prin satul Sf. Ilie, la șantierul de construcție a variantei ocolitoare a municipiului Suceava, pentru verificarea stării lucrărilor executate, s-au întâlnit cu Ioan C., de 19 ani, localnic, și Florin T., de 18 ani, din județul Hunedoara, ce stă fără forme legale în comuna Bosanci, care se deplasau cu un atelaj hipo, în coșul căruia aveau două panouri metalice de susținere (podine) și doi suporți confecționați din profile metalice și tablă (console) sustrase din zona șantierului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 13.11.2013, în jurul orei 9, suspecții au cărat cu atelajul hipo gunoi de grajd pe un teren agricol din zonă, după care au sustras cele două podine și cei doi suporți de sub podul de traversare a DC 72 (Sf. Ilie – Trei Movile), cu intenția de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Făptuitorii au fost conduși la sediul poliției și audiați, ocazie cu care au recunoscut și regretat fapta comisă, urmând să fie cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de 500 lei, a fost recuperat în totalitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: