La Balul bobocilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni

„Contrastul dintre tradiție și modernitate”

Într-un sfârșit ruginiu de octombrie, pe scena Ateneului „Mihai Eminescu” din comuna Dumbrăveni a avut loc petrecerea de bun venit a bobocilor în rândul liceenilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu”.
 

Cu acest prilej au urcat pe scenă concurenți frumoși și talentați, care au candidat pentru titlul de Miss și Mister Boboc pe anul 2013: Roxana Ababei, Bianca Lupu, Andreia Pavăl, Mădălina Samoilă, Olivia Apărece, Gabriela Sandu, Mihaela Macovei, Anna Iacob, Diana Bolocan, Daniela Nechifor, Marius Tofănel, Marius Simion, Alexandru Gemene. Tema aleasă pentru Balul bobocilor din acest an a fost „Contrastul dintre tradiție și modernitate”, temă care s-a reflectat în vestimentația prezentatorilor, a bobocilor și în specificul spectacolului artistic. Spectatorii s-au bucurat de un program deosebit oferit de elevii claselor a IX-a și a XII-a, dar și de invitații speciali ai serii, elevi de la Palatul Copiilor din Suceava (dans modern și muzică ușoară), îndrumați de prof. Mirela Duminică și de prof. Mihai Lungoci. Seara bobocilor s-a încheiat magistral, cu o surpriză oferită de secretarul Primăriei Dumbrăveni, Mihai Chiriac, prin prezența inedită pe scena Ateneului a doi reprezentanți de seamă ai Cenaclului „Flacăra”, Vasile Mardare și Cristian Buică. Juriul concursului a fost format din Sorin Ababei, viceprimarul comunei, Mihai Chiriac, prof. Mihaela Apetrei, directorul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu”, prof. ing. Ovidiu Neculai Spiridon, directorul adjunct al liceului, profesorii Simona Bardan, Elena Ivan, Oana Rusu, Adriana Duceac, Petru Poenaru și Cristian Cârlig. Din partea elevilor, în juriu s-au aflat Andreea Bosânceanu și Andrei Andrușcă. În urma deliberărilor juriului, titlul de Miss Boboc i-a revenit anul acesta Andreei Pavăl, iar Mister Boboc a devenit Marius Simion. Un efort deosebit în organizarea Balului bobocilor i-a revenit prof. Cipriana Bucur, sprijinită fiind de Comitetul de părinți și Primăria Dumbrăveni. (Prof. DORINA RÎMBU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: