Curse aeriene spre București…, la anul

> …După ce vor fi finalizate lucrările de modernizare a Aeroportului Suceava
„Nu trebuie să ne crizăm foarte mult. Nu vine sfârșitul lumii” le-a spus, marți, președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, primarilor suceveni, subliniind că nu se termină turismul în Bucovina din cauza suspendării, pe perioada de iarnă, a cursei Tarom pe ruta București – Suceava.
 

Aeroportul Suceava

Șeful administrației județene a adăugat, în cadrul unei întâlniri cu primarii din județ, că motivele pentru care Tarom ar urma să suspende cursele spre Suceava îl depășesc, dar a menționat că actualul sistem de dirijare nu este cel mai performant și că este dificilă aterizarea și decolarea pe timp de ceață; dar că lucrările de modernizare includ și un sistem de balizaj modern și instalarea unui sistem ILS pentru aducerea avioanelor la sol. Președintele CJ Suceava consideră că turismul în Bucovina nu se baza pe cursa București – Suceava și s-a întrebat câți turiști vin la Vama cu avionul. „Iau în calcul să închidem Aeroportul Suceava și să ne apucăm de lucrarea de modernizare, astfel încât să fie finalizată mai repede” a spus Nechifor. El a precizat că anul viitor, după finalizarea lucrărilor de modernizare, Aeroportul Suceava va avea și curse externe, și spre București.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: