Fălticenenii pot cere subvenția pentru încălzire până pe 5 noiembrie

În cadrul unei ședințe cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari, Serviciul de asistență socială din cadrul Primăriei Fălticeni a repartizat prima tranșă de formulare tip pentru solicitarea subvenției la încălzire în iarna 2013-2014.
 

Pentru locatarii de la bloc care solicită subvenție, distribuirea formularelor și colectarea dosarelor solicitanților se face cu sprijinul asociațiilor de proprietari, până pe data de 5 noiembrie. Pe lângă ajutorul dat locatarilor care nu mai trebuie să se deplaseze la Primărie, această metodă îi obligă pe solicitanți să își achite datoriile pe care le au la utilități. Cererea-tip poate fi descărcată și de pe site-ul municipalității. Persoanele care locuiesc la casă vor solicita formularul tipizat și vor depune dosarul pentru subvenție direct la Primăria Fălticeni, în perioada 21 octombrie – 5 noiembrie. Anul acesta pot fi solicitate subvenții pentru încălzirea cu gaz metan, pentru încălzirea cu combustibili solizi și petrolieri și pentru încălzirea cu curent electric.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: