Societatea Scriitorilor Bucovineni

Premiile literare ale SSB pe anul 2012

Comitetul de conducere al Societății Scriitorilor Bucovineni anunță declanșarea concursului pentru Premiile literare ale SSB pe anul 2012 (poezie, proză, critică și istorie literară, publicistică, patrimoniu, ediții, traducere, carte de debut).
 

Scriitorii din spațiul bucovinean sau originari din Bucovina, membri ai SSB, care au publicat volume în 2012, le pot depune la sediul societății sau le pot trimite prin poștă la adresa: Societatea Scriitorilor Bucovineni, str. Ciprian Porumbescu nr. 1, Suceava, până la data de 4 noiembrie 2013, data poștei, cu mențiunea „Pentru Premiile SSB – 2012”. Premiul „Bucovina” al Societății Scriitorilor Bucovineni pentru anul 2012 va fi atribuit unei apariții editoriale de referință din domeniile literatură și cultură bucovineană. Membrii SSB care nu au achitat cotizația la zi nu pot participa la concurs. (Comitetul de conducere al Societății Scriitorilor Bucovineni)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: