Ziua Armatei, altfel

Cu ocazia Zilei Armatei României, Ministerul Apărării Naționale organizează, între 16 și 26 octombrie, „Ziua Armatei Române în școli”.
 

Astfel, reprezentanți ai Centrului Militar Județean Suceava vor prezenta azi, 18 octombrie, de la ora 11, la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și, joi, 24 octombrie, de la ora 9, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, activități de promovare a carierei militare. La cele două întâlnii cu elevii, un veteran de război le va prezenta semnificația zilei de 25 octombrie, iar militari participanți la misiuni în teatrele de operații sau misiuni internaționale le vor vorbi despre activitatea lor. Vor mai fi prezentate oferta de școlarizare a Ministerului Apărării Naționale pentru anul 2014/2015, un film cu tematică militară, organizarea unui stand cu armament de infanterie și echipamente militare și o expoziție fotografică cu tematică militară. (Col. MUGUREL ANTON, comandantul Centrului Militar Județean Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: