Se cunosc câștigătorii licitațiilor pentru deszăpezirea drumurilor naționale pe secțiile de drumuri naționale Suceava și Câmpulung

 

Licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor în această iarnă au fost câștigate, pentru Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, de asocierea dintre Florconstruct SRL Suceava și Calcarul SA Pojorâta, în timp ce pentru Secția de Drumuri Naționale Suceava, de asocierea dintre Florconstruct Suceava și Autotehnorom SRL Suceava. Anunțul a fost făcut ieri de prefectul de Suceava, Florin Sinescu, care a spus că nu poate preciza valoarea contractelor, acestea fiind de competența Direcției Regionale Iași a CNADNR. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a menționat însă că în județ, în această iarnă, vor acționa pe drumurile naționale 107 utilaje de deszăpezire. Florconstruct a mai câștigat, în noiembrie 2012, contractul pentru deszăpezirea drumurilor naționale aflate în administrarea Secției Câmpulung Moldovenesc, pentru 3,12 milioane de lei fără TVA. Proprietarul firmei Florconstruct este inculpat într-un dosar de evaziune fiscală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: