Primarul Negură, optimist că problema financiară a municipiului va fi soluționată

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, s-a declarat, vineri, optimist în vederea rezolvării problemei financiare a municipalității după întâlnirea la care au participat președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu și constructorii pârtiei de schi din municipiu. Negură a spus că, în urma întâlnirii, a primit asigurările președintelui CJ Suceava și prefectului că se vor face toate demersurile, începând de săptămâna viitoare, ca situația financiară a municipiului să fie rezolvată. El a arătat că, în cadrul întâlnirii, municipalitatea și-a exprimat poziția, iar constructorii au prezentat problemele lor, conducerea județului fiind informată corect în privința situației existente astfel încât să poată fi identificată cea mai bună soluție pentru ca situația financiară a orașului să fie soluționată.
 

Mihaiță Negură

Mihăiță Negură a explicat că, deocamdată, conturile municipiului nu pot fi deblocate în condițiile în care facturile emise de firmele care execută lucrările la pârtia de schi sunt înregistrate ca arierate, de 7,1 milioane de lei, iar municipalitatea trebuie să achite, lunar, 5 la sută din arierate. Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc are conturile blocate din cauza datoriilor de 7,1 milioane de lei pentru lucrările executate și nedecontate la pârtia de schi de pe Masivul Rarău. Primarul a mai spus că în urma unui control al Curții de Conturi a fost nevoit să includă facturile nedecontate către firmele care au executat lucrările la pârtia de schi în contabilitatea municipalității, deși programul inițial prevedea că acestea sunt de competența ministerului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: