Preselecții pentru copii la Clubul Sportiv „Sport Style” din Suceava

Fotbalul îi fascinează și pe cei mici, dacă profesorul și deopotrivă antrenorul pune suflet și pasiune în activitatea de pe teren.
 

La Clubul Sportiv „Sport Style” din parcarea Iulius Mall se fac preselecții și înscrieri la fotbal pentru juniorii cu vârste cuprinse între 7-11 ani, antrenamentele desfășurându-se pe terenul sintetic aferent bazei sportive, după cum am aflat de la antrenorul Sorin Lupu, profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială Nr. 8 din Suceava. Prima acțiune de acest gen debutează mâine, cu începere de la ora 11, iar taxa lunară este de 80 lei, a subliniat Sorin Lupu. Cei interesați pot suna la numărul de telefon: 0722-685438.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI