„Vrem să dăm semnalul că suntem o țară europeană”

Până la guvernarea USL, guvernările de coaliție nu au făcut ceva pentru România, a declarat președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, vineri, în cadrul școlii politice organizate de TSD Suceava la Câmpulung Moldovenesc.
 

„Toată lumea credea că existau premise ca USL să nu aibă consistență și să nu poată guverna. Iată însă că de anul trecut s-a reinstalat liniștea politică în țară, fără scandaluri în arcul guvernamental” a spus Nechifor. Liderul social-democraților suceveni a subliniat că nu crede că va exista vreo guvernare în viitor care să aibă o majoritate de 70% în Parlament și că simte că nimeni nu își va mai permite să facă prostiile pe care le-a făcut PDL la guvernare cum ar fi aroganța, decizii luate în direct la televizor cu impact grav asupra cetățenilor. Președintele PSD Suceava a mai ținut să precizeze că stabilitatea a început să se clădească și, chiar dacă guvernarea este afectată de criza financiară externă, câștigul major cu USL este liniștea. „Ne așteaptă un an cu două runde de alegeri. Să vedem ce transmitem la anul și ce teme abordăm ca bătălia politică să nu fie sterilă sau să se facă cu ură, cu scandal, cu decapitări publice. Vrem să dăm semnalul că suntem o țară europeană” a spus Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: