Rămași pe drumuri

Un incendiu devastator, izbucnit vineri după-amiază la Cornu Luncii, a mistuit gospodăriile a doi frați și hala unei societăți de transport din localitate. Familiile celor doi proprietari, Dumitru și Gheorghe Păvăloaia, au rămas, practic, pe drumuri.
 

Au intervenit pentru lichidarea sinistrului lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, urmați de pompierii profesioniști de la Detașamentul Fălticeni. Flăcările au fost imposibil de stopat, în condițiile unor construcții pe structură din lemn și ale vântului puternic. Oamenii nu au putut să-și salveze nici toate animalele, o parte pierind în flăcări. Din ancheta pompierilor rezultă că focul a izbucnit de la o afumătoare din gospodăria unuia dintre frați, al cărei coș de fum nu era izolat corespunzător, cauză din care un material inflamabil din apropiere s-a extins. Focul a mușcat cu furie în dreapta și în stânga, unde se aflau hala societății, respectiv cealaltă gospodărie. Hala mistuită de incendiu aparținea unei firme locale. Printre cei care au dat o mână de ajutor la incendiu se numără și preotul Gabriel Florea, care a mai avut astfel de intervenții cu o autospecială de pompieri achiziționată prin parohia pe care o conduce.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: