Proiect de asociere pentru susținerea echipei de handbal

Un proiect de asociere între municipiul Suceava și Universitatea „Ștefan cel Mare” în vederea salvării echipei locale de handbal a fost depus, ieri, la Primăria Suceava, de grupul PDL din Consiliul Local Suceava.
 

„Acest proiect vine în sprijinul susținerii echipei sucevene de handbal care astăzi a fost abandonată de către cei care, până mai ieri, se arătau susținătorii înfocați ai acesteia. Am auzit decidenți politico-administrativi care și-au arătat cu entuziasm sprijinul pentru unele echipe sportive din județul Botoșani, manifestând, în același timp, o extremă reticență față de echipa suceveană de handbal care ne-a făcut de atâtea ori mândri și care a reprezentat cu cinste municipiul Suceava în țară și în afara ei” a declarat liderul grupului consilierilor democrat-liberali, Lucian Harșovschi. El a precizat că acest proiect a fost discutat în ședința deliberativului local din data de 29 august, fără să se fi aflat însă pe ordinea de zi, și s-a hotărât atunci, cu votul unanim al consilierilor prezenți, ca proiectul să fie înscris pe ordinea de zi a ședinței extraordinare din 12 septembrie. În calitate de lider al consilierilor locali PDL din municipiul Suceava, Lucian Harșovschi face un apel către toți membrii deliberativului local, fără a ține cont de culoarea politică, să fie alături de echipa de handbal în calitate de reprezentanți ai celor pe care această echipă i-a făcut fericiți. „În acest demers avem alături Universitatea «Ștefan cel Mare» Suceava care a înscris luni, 2 septembrie, echipa în Liga Națională de Handbal și își dorește să fie partener în acest proiect de salvare a singurei echipe sportive care a făcut constant, în ultimul timp, cu adevărat performanță la Suceava” a precizat liderul consilierilor locali PDL. Harșovschi a mai ținut să sublinieze că proiecte de asociere similare funcționează cu succes și în alte localități din țară, primind avizele de legalitate din partea prefecturilor și a Curții de Conturi. Consiliul de Administrație al Universității „Ștefan cel Mare” a aprobat în ședința din 3 septembrie participarea instituției de învățământ superior ca membru fondator la înființarea Asociației Handbal Club Universitatea Bucovina Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: