Sărăcie mare la Suceava

Aproape jumătate din populația școlară este pe lista cu rechizite gratuite

Rechizitele care se acordă gratuit elevilor săraci nu au fost încă achiziționate, astfel că ele vor ajunge pe băncile acestora după începerea anului școlar.
 

Conform procedurii, inspectoratele școlare sunt cele care trebuie să organizeze licitațiile pentru achiziționarea rechizitelor, în prezent IȘJ Suceava fiind în faza de evaluare a ofertelor. Aproape jumătate din populația școlară din județul Suceava beneficiază de acest program, fiind 46.220 de elevi din ciclul primar și gimnazial propuși să primească pachete cu rechizite. Pentru achiziționarea acestora, Guvernul a alocat 1,26 milioane lei. Beneficiază de rechizite gratuite elevii din familii al căror venit nu depășește 150 de lei de fiecare membru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: