Aplicații practice în procedura medierii

Investiții de încă un milion de euro

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunțat, joi, că vor fi continuate investițiile la Spitalul Județean de Urgență Suceava, urmând să fie efectuate lucrări în valoare de 4,5 milioane de lei, aproximativ un milion de euro.
 

El a spus, într-o conferință de presă, că lucrările vizează modernizarea Secției ORL, unde vor fi amenajate și două săli de operație, secția de cardiologie și farmacia. Lucrările urmează să fie finalizate în două-trei luni. Urmează să fie găsită finanțare și pentru modernizarea secției de neurologie și a celei de urgențe neurovasculare, a precizat Nechifor. El a mai anunțat că un consorțiu italian urmează să finanțeze înființarea unui centru de radioterapie pentru copii. Totodată, Nechifor a declarat că ambulanța de tip „C” care a fost achiziționată printr-un proiect european urmează să fie pusă în funcțiune, într-o primă fază timp de 12 ore pe zi. Astfel, pentru această ambulanță vor fi angajați, din 17 septembrie, un număr de 3 medici, iar după examenul de rezidențiat, alți trei medici vor fi angajați să deservească această ambulanță. Ambulanța de tip C este un echipaj de terapie intensivă mobilă, inclusiv pentru nou-născuți, ea fiind utilizată pentru intervenții medicale de urgență care implică operațiuni de reanimare și terapie intensivă. Echipajul acestei ambulanțe trebuie să fie format din minim trei-patru persoane specializate în medicina de urgență, neonatologie, reanimare, terapie intensivă și paramedic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: