Soia, lecitină și trifoi roșu, variantele naturale pentru mărirea sânilor

Zeci de mii de români apelează la chirugii esteticieni Mărirea sânilor, lipoplastia, blefaroplastia și rinoplastia sunt cele mai căutate patru intervenții chirurgicale de către români.
 

„În decursul unui singur an, cei 200 de medici chirurgi esteticieni înregistrați în România au realizat: peste 8.000 de augmentări mamare, 7.000 de lipoplastii, peste 5.000 de blefaroplastii și peste 3.000 de rinoplastii” afirmă dr. Eduard Bolohan, medic specialist, citând un studiu al Societății Internaționale a Chirurgilor Esteticieni, realizat la finalul anului 2010 și revizuit la începutul acestui an. Adăugând la aceste intervenții preferate și restul de retușări chirurgicale la care apelează românii, se ajunge la peste 40.000 de intervenții chirurgicale într-un singur an. La acestea se adăugă și procedurile nechirurgicale, precum injectările cu toxina botulinică (peste 16 mii de intervenții pe an) și cele cu acid hialuronic (peste 11 mii de intervenții pe an). Ingrediente naturale pentru un bust mărit fără bisturiu „România este o țară cu o cerere foarte mare de intervenții pentru înfrumusețare corporală. De aceea propunem doamnelor și domnișoarelor o variantă nechirurgicală pentru cel mai dorit retuș corporal – mărirea dimensiunii bustului” a declarat dr. Eduard Bolohan, reprezentantul brandului Chilliburner. „Chilliburner Push-up” este o formulă unică naturală, produsă din ardei iute, o importantă sursă de capsaicină, care ajută la pierderea în greutate fără iritarea sistemului digestiv. Iar conținutul de fitoestrogen natural, obținut din trifoi roșu și soia, la care se adaugă lecitină din soia, ceai verde și inulină au efectul de mărire a sânilor. Astfel, un singur supliment alimentar ajută la pierderea în greutate, controlează menținerea greutății corporale ideale, arde grăsimile și caloriile, contribuie la o mai bună conturare a sânilor, ameliorează simptomele menopauzei, asigură un surplus de estrogen organismului. De asemenea, fitoestrogenul conținut de noua formulă Chilliburner contribuie la ameliorarea simptomelor specifice menopauzei, precum: bufeurile, transpirația, starea de neliniște și iritabilitatea crescută Fără efect yo-yo ! Atunci când folosiți acest supliment alimentar nu trebuie să vă temeți de efectul yo-yo, deoarece nu sunteți obligați să urmați o dietă strictă, astfel încât corpul nu este nevoit să stocheze grăsime sau să își încetinească metabolismul. Nutriționiștii au denumit ca „efect Yo-Yo” neplăcutul„joc” al kilogramelor date jos cu sacrificii și puse rapid la loc după încheierea unei cure de slăbit. Medicii consideră acest efect la fel de grav ca obezitatea. Pentru că, mai ales prin repetiție, această oscilație în greutate afectează echilibrul hormonal și nervos, predispune la boli de inimă dar afectează și echilibrul psiho-emoțional. În prima săptămână de utilizare Chilliburner Push-up se administrează sub formă de o tabletă pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. În cea de-a doua săptămână, puteți adăuga o a două tabletă, cu jumătate de oră înainte de masa de prânz. (R.G.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI