Fatalitate

Moartea a venit la propriu cu coasa

Umbra morții s-a abătut nemilos, ieri, asupra unei familii din comuna Zvoriștea. Un tânăr, care nu împlinise încă 18 ani, a avut parte de un sfârșit cumplit, chiar sub ochii tatălui său, care îl luase cu el dis-de-dimineață, să îl ajute la cosit.
 

Florentin Nica, de 17 ani, și părintele său obișnuiau să muncească prin comună, oriunde era nevoie de ei, ca zilieri. Ieri, au mers amândoi, împreună cu mai mulți localnici, să cosească iarba și bălăriile ce crescuseră prea mult în apropierea unei plantații de puieți și amenințau să o sufoce. La un moment dat, dând să sară peste pârâul Leahu, pentru a ajunge la locul cu pricina, Florentin s-a împiedicat și a căzut cu pieptul în coasă. Tânărul n-a avut nicio șansă, în ciuda eforturilor susținute ale medicilor de pe Salvarea sosită la fața locului, care au încercat să-l resusciteze. Practic, Florentin a murit pe loc, înfipt în vârful coasei pe care o căra, sub privirile disperate ale tatălui său. Poliția a deschis o anchetă pentru elucidarea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: