Festivalul Internațional Bucovina Rock Castle, la final

Spectatori mai mulți ca anul trecut, dar sub așteptările organizatorilor

Aproape 5800 de spectatori au fost prezenți la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional Bucovina Rock Castle de la Cetatea de Scaun, cu aproape 400 mai mulți ca la ediția precedentă; dar cifrele sunt sub așteptările organizatorilor.
 

Potrivit informațiilor transmise de Muzeul Bucovinei, instituție organizatoare a evenimentului, la ediția 2013, desfășurată în perioada 22-25 august, s-au înregistrat 5767 vizitatori, față de ediția a II-a din anul 2012, când au fost 5400 vizitatori. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Constantin Ursu, ne-a precizat ieri că „targetul” pentru acest an a fost de 7000 de spectatori, dintre cauzele care ar fi împiedicat o prezență mai mare el menționând vremea înnorată și programul foarte lung al concertelor. „Oricum, numărul vizitatorilor a fost mai mare față de cel de anul trecut, dar mă așteptam la mai mulți” a conchis directorul Ursu. Reamintim că 20 de trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria și Grecia au participat la Festivalul Bucovina Rock Castle 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: