Suceava

Apa caldă revine începând de vineri

> De o baie caldă se vor bucura doar abonații care nu au datorii mari față de operatorul din Lunca Sucevei > Până atunci însă sunt posibile debranșări colective, la marii debitori!
 

Apa curenta

Societatea comercială Termica Suceava va relua furnizarea apei calde începând de vineri dimineață. Declarația aparține lui Nicolae Frunzaru, directorul de termoficare al societății sucevene, care precizează că de o baie caldă, după o perioadă de peste 3 săptămâni, se vor bucura doar abonații care nu au datorii mari față de operatorul din Lunca Sucevei. Frunzaru a precizat că la umplerea cu apă a sistemului de transport și distribuție se va trece încă de astăzi, el exprimându-și speranța că pe rețele nu vor apărea probleme. Directorul de termoficare de la Termica a ținut să precizeze că, în cursul săptămânii, vor continua acțiunile de recuperare a debitelor de la populație, fiind posibile noi debranșări ale marilor debitori. Astfel, în vizor sunt luate unele scări de bloc de la asociațiile nr. 25, 32, 44, 52 și T 62 care au restanțe neachitate încă din toamna anului 2012. La demararea programului de revizie a instalațiilor de producere a agentului termic și reparațiilor din sistemul de transport și distribuție, pe data de 5 august, Nicolae Fruzaru spunea că acesta a fost conceput încă din iarnă, pe baza problemelor tehnice apărute la acea dată în sistem și care erau legate de funcționarea și funcționarea în regim de continuitate. Din cauza fondurilor insuficiente, intervențiile au demarat cu înlocuirea a 700 de metri de conducte, lucrările vizând 14 rețele de distribuție. Este vorba, printre altele, despre cele din George Enescu, Areni, Zamca 1, Obor, Liceu, Gara Burdujeni, precum și despre porțiuni din magistralele aferente. Revizii s-au făcut la CAF, astfel încât acestea să asigure apă caldă și căldură până la intrarea în funcțiune a noii centrale de termoficare a Bioenergy Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: