Gheorghe Flutur:

„Sunt îngrijorat de modul în care USL tratează județul Suceava”

Liderul județean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat faptul că la ultima rectificare bugetară județul Suceava nu a primit fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii.
 

Parlamentarul sucevean a explicat într-un comunicat de presă că prin modul în care s-a gestionat problema fondurilor pentru județul Suceava nu se demonstrează altceva decât faptul că „USL condamnă județul Suceava la nedezvoltare și la izolare”. „Uitarea, ignorarea și disprețul față de acest județ afectează sucevenii, dar și județele învecinate. Nici la această rectificare nu s-au alocat fonduri pentru drumul Suceava – Botoșani și nici pentru legăturile rutiere cu județele Maramureș prin Iacobeni – Borșa sau cu județul Neamț, de la Vatra Dornei. Niciun ban pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turismului, nimic pentru școli sau pentru Universitate, zero lei pentru cultura și sportul sucevean. Este o abordare inadmisibilă. Le cer guvernanților să înceteze a mai trata județul Suceava în această manieră. Le cer liderilor județeni USL să facă publice demersurile făcute la Guvern pentru ca județul Suceava să primească fonduri la rectificarea bugetară. Le cer tuturor să vină public și să spună adevărul despre ce au de gând să facă din acest județ” a declarat liderul județean al PDL, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: