Triplete la munte. Și la mare?

La o extremă, potrivit unora, dacă un om e mușcat de un câine, nu-i știre. Dar este când un om se dă la câine și-l mușcă. Așadar, ar fi vorba aici despre faptul prin excelență extraordinar, care se cere neapărat comunicat… La cealaltă extremă însă pare a fi știrea diseminată deunăzi de una dintre cele mai importante agenții naționale de presă care transmitea că purtătorul de cuvânt al PSD Cătălin Ivan „precizase” (însă oare cui îi era necesară… precizarea?) că în zilele ce urmează (cam astea…) se va afla la Vatra Dornei, împreună cu soția și cele trei fetițe ale sale, „excursia fiind prima ieșire de acest gen a tripletelor”.
 

L.D. CLEMENT

Pentru cunoscători, însă doar pentru ei, abia de-acum ar deveni clar că aceasta e o urmare a unei știri (de fapt divers?, mondenă?) din 2012, iscată de o mărturisire pe blog a politicianului cu domiciliu stabil în Iași, acum flotant la Strasbourg unde-i europarlamentar și membru în… Comisia de mass-media a PE. Mai departe, agenția de presă transmite: „…«Sunt curios cum se vor comporta la drum, cum se vor acomoda în altă casă. Va fi o experiență foarte interesantă» a spus Ivan”. Și devine probabil că, în zilele viitoare, fluxurile de presă să devină de-a dreptul fierbinți: vom afla cum a fost drumul bebelușelor, câte scutece au udat, ce impresii și-au făcut ele despre veverițele numite „Mariana” din parcul de la Vatra Dornei. Și-apoi să așteptăm să fie duse și la mare…!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: