Neatenție, tupeu sau... ?

Răsturnare „pe roșu” în fața magazinului Lidl din Suceava

Ambii șoferi implicați în incident au jurat în fața polițiștilor că circulau „pe verde”. Ulterior, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, polițiștii s-au convins că unul dintre ei mințea și că acesta încercase să forțeze intersecția în timp ce semaforul indica pentru el roșu.
 

S-a întâmplat în fața Magazinului Lidl din Suceava, unde Carmen U., de 42 de ani, în timp ce ieșea cu autoturismul din parcarea hipermaketului, a ignorat culoarea interzisă a semaforului și s-a grăbit în trafic. Având tot dreptul de acces în intersecție, pe culoarea verde, autoturismul lui Ilie C., de 30 de ani, din Ciprian Porumbescu, s-a trezit obligat să lovească, iar la impact, a fost care pe care, funcție de viteze și de calitatea vehiculelor. Astfel, autoturismul doamnei grăbite s-a răsturnat, din fericire șoferița nepățind nimic grav, dovadă că la spital a refuzat internarea. În urma testărilor, polițiștii au declarat că niciunul dintre șoferi nu băuseră nimic alcoolizat. Pe perioada gestionării de către polițiștii rutieri a evenimentului de mai sus, în intersecția de la Lidl s-a mai produs o tamponare. Un bosâncean aflat la volanul unei mașini înmatriculate în Belgia nu a băgat de seamă semnalele polițistului ce supraveghea intersecția și a bușit o mașină care circula regulamentar. Rezultatul, încă două mașini „șifonate” și alte măsurători și bătăi de cap.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: