În județul Suceava

„USL este mai trainic”

Vicepreședintele PC, Maria Grapini, ministru delegat pentru mediul de afaceri, a declarat, vineri, că a constatat că, la Suceava, USL funcționează bine și că este o structură solidă.
 

Ea a remarcat, într-o conferință de presă, că lideri din PC și PSD din județul Suceava acționează în comun pentru un singur interes, cel al dezvoltării județului, și a subliniat că această situație este determinată de președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor. “Am constatat în județul dumneavoastră o unitate mai mare a USL. Vreau să-i mulțumesc președintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, pentru că este un factor important. Este important și pentru județ” a spus Grapini. Ea a arătat că pe parcursul vizitei pe care a făcut-o în județ în calitate de ministru al mediului de afaceri și turismului a fost însoțită atât de parlamentari PSD, cât și PC, și cu prefect, și cu președintele CJ, dar și cu primari de toate culorile politice. „Așa am simțit aici că USL este mai trainic și este mai bine pentru că, până la urmă, interesul nostru este să ne punem în aplicare programul de guvernare. Asta este ținta noastră și doar uniți, fiecare cu aportul său, putem face” a spus Grapini. Ea a subliniat că președintele CJ Suceava are proiecte care trebuie susținute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: