Tinerii de la Sporting Suceava și-au mai trecut în cont un succes în amicale

Sporting Suceava continuă seria meciurilor de pregătire și încearcă, cu destul succes, să testeze o serie de tineri jucători.
 

În cel de-al doilea amical al presezonului competițional, echipa antrenată de Mihai Guriță a învins cu 6-0 divizionara a IV-a, Zimbrul Siret. Sucevenii și-au asigurat victoria după două reprize, în care s-au marcat câte trei goluri. În prima au punctat Bejinaru, Gheorghiuc și Cuțaș, iar în cea de-a doua Cristi Bilt a reușit un hattrick. „Alb-verzii” au testat în amicalul de la Siret trei jucători noi, este vorba de Narcis Alexandru, venit de la Bucovina Rădăuți, și de juniorii Cojocariu și Scutar, de la LPS Suceava. Sporting Suceava: Afloarei – N. Alexandru, Vitu, Tibichi, Netbai – Gheorghiuc, Gugeanu, Bejinaru, Moldovan – C. Alexandru, Cuțaș. Antrenor: Mihai Guriță. Au mai evoluat: Butnariu, Antonesei, Vișinari, Caeriu, Cojocariu, Bilt și Scutar. În următorul meci de pregătire, Sporting va evolua astăzi, cu începere de la ora 16, pe stadionul din comuna Roma, contra celor de la Viitorul Botoșani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI