La Liceul Tehnologic Bivolărie vor fi pregătiți elevi pentru firmele de încălțăminte din țară

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că un punct din programul electoral cu care a câștigat alegerile în vara anului trecut a fost îndeplinit.
 

El a amintit că în campania electorală a promis că va sprijini firmele de încălțăminte din zonă prin calificarea, local, a forței de muncă. Astfel, prin contractul USL cu zona Rădăuți – Vicovu de Sus, Nechifor a promis un program pentru această zonă de înființare a noi locuri de muncă și susținerea firmelor locale de producție prin calificarea forței de muncă în unități școlare din zonă. El a anunțat, vineri, că din acest an școlar, la Liceul Tehnologic Bivolărie va funcționa o clasă cu specializare pentru meseriile cerute în zonă, în industria de încălțăminte. „Practic ne preocupăm de acest subiect” a spus Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: