Fălticeni

Contract pe 3 ani pentru repararea străzilor și trotuarelor

La sediul Primăriei Fălticeni, vineri, 26 iulie, a fost semnat contractul pentru repararea străzilor și trotuarelor din localitate cu îmbrăcăminte asfaltică.
 

Fălticeni

Câștigătoare a licitației organizate de Primărie, licitație la care au participat 6 societăți comerciale, a fost desemnată societatea ELBI Fălticeni. Între Primăria Fălticeni și SC ELBI Fălticeni a fost semnat un acord-cadru pentru lucrări de reparație a străzilor și trotuarelor, valabil pe o perioadă de 36 de luni, și un contract subsecvent pentru lucrările din acest an. Valoarea totală a acordului-cadru este de 7.258.064 lei plus TVA. De la viceprimarul Gheorghe Aldea am aflat că, tot vineri, a fost emis și ordinul de începere a lucrărilor. Ele se vor desfășura conform unui grafic de priorități stabilit de comun acord cu municipalitatea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: