Lobby în Parlament pentru regiunea având capitală Suceava

> La propunerea lui Cătălin Nechifor, parlamentarii care vor face echipă pentru susținerea acestei inițiative sunt Gheorghe Flutur, Ovidiu Donțu și Alexandru Băișanu
 

Gheorghe Flutur

Comitetul de inițiativă pentru înființarea a două regiuni în actuala regiune de dezvoltare nord-est, întrunit, ieri după-amiază, la Palatul Administrativ, a decis, prin vot unanim, ca liderul PDL Gheorghe Flutur, senatorul Ovidiu Donțu și deputatul Alexandru Băișanu să facă lobby în Parlament pentru înființarea unei regiuni cu capitala la Suceava. Propunerea a fost făcută de președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat că acțiunile în favoarea înființării acestei regiuni vor fi continuate și cu întâlniri cu reprezentanți din Botoșani și Neamț, iar CJ Suceava va asigura secretariatul Comitetului de inițiativă. Aproximativ 70 de reprezentanți ai partidelor politice, minorităților naționale și organizațiilor neguvernamentale au participat, joi după-amiază, la prima dezbatere privind înființarea unei a doua regiuni în nord-estul țării și au adoptat un apel privind susținerea acestei inițiative.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: