Pentru „optimizarea mediului de afaceri” din județ

> Potrivit deputatului Ovidiu Iane, la invitația căruia ministrul Maria Grapini va vizita județul, Suceava reprezintă „o zonă cu mari carențe în domeniu”
 

Ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism, Maria Grapini, se va afla, în perioada 25-26 iulie, într-o vizită de lucru în județul Suceava, la invitația deputatului PSD de Suceava, Ovidiu Iane. “Considerentele și scopul acestei vizite vizează optimizarea mediului de afaceri din această zonă recunoscută cu mari carențe în domeniu, prin găsirea cadrelor legislative, dar mai ales a celor de natură practică, economică și financiară. Tototodată, se are în vedere elaborarea unei strategii zonale de relansare și valorificare a resurselor turistice ale județului, aceasta fiind mai mult decât necesară pentru dezvoltarea turismului într-un județ cu potențial maxim, din păcate, omis până în acest moment” a declarat deputatul Ovidiu Iane.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI