Președintele interimar al PRM Suceava, Saveta Ionesi:

„Vrem să atragem noi membri și să închegăm o echipă puternică“

Saveta Ionesi, președintele interimar al Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, însoțită de vicepreședintele cu probleme organizatorice, Vasile Cerlincă, se va întâlni cu conducerile și membrii tuturor filialelor comunale, orășenești și municipale.
 

Descinderile în teritoriu survin Plenarei Consiliului Național și Congresului Extraordinar, din 20 iulie, de la sala Romexpo, din Capitală, la care Corneliu Vadim Tudor a fost reales președinte al Partidului România Mare. Saveta Ionesi a fost aleasă membru al Consiliului Național, organism cu 125 de membri, dar și al Comitetului Director al PRM. „Nu ne-am propus să înlocuim pe nimeni din funcție, din contra, ne-am propus să lucrăm, să atragem noi membri și să închegăm o echipă unită” a declarat Ionesi, menționând că intenționează să cunoască pe președinții organizațiilor, viceprimarii și pe consilierii locali pe care formațiunea îi are în județ. La Plenara Consiliului Național și Congresul Extraordinar al PRM de la finele săptămânii trecute au participat peste 1000 de membri din toată țara, printre care și 40 de delegați ai filialelor din județul Suceava. „Mesajul dlui președinte Corneliu Vadim Tudor a fost că PRM nu e de vânzare și că nu poate uita și ierta pe trădători. Nu domnia sa este vinovat pentru rezultatul slab de la ultimele alegeri, ci aceia care nu și-au făcut suficientă campanie ori au renunțat să mai reprezinte PRM” arată președintele interimar al Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare. Saveta Ionesi deține această funcție din 7 iunie 2013, înlocuindu-l pe Gheorghe Acatrinei, care a fost acuzat că a „uneltit” la detronarea președintelui național, Corneliu Vadim Tudor. Actualul șef interimar al PRM Suceava este lucrător bancar, absolvent de studii superioare și cu masterat în domeniul financiar-bancar. Saveta Ionesi este membru al PRM din februarie 2013.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI