Elevii merituoși din Fălticeni, premiați în fața a peste 10.000 de persoane

În cadrul Zilelor Municipiului Fălticeni, administrația locală a premiat elevii cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare organizate de Ministerul Educației Naționale. În cadrul evenimentului de duminică seara, pe scena din centrul orașului, au fost premiați peste 130 de elevi de la cele trei colegii, patru școli gimnaziale și Clubul Sportiv Școlar „Nicu Gane”.
 

„Premiem astăzi cei mai buni copiii pe care îi avem în Fălticeni. Pe lângă premiile acordate acestor elevi minunați, vreau să îi felicit pe colegii mei profesori care au făcut tot ceea ce le-a stat în putere ca acești copii să ne reprezinte cu cinste, să mulțumesc familiilor care i-au sprijinit și să de-a Dumnezeu ca anul viitor să premiem de două ori mai mulți copii valoroși, talentați, cu rezultate deosebite la învățătură și la activitățile sportive” a spus primarul Gheorghe Cătălin Coman. Festivitatea a avut loc în fața a peste 10.000 de persoane, în prezența oficialităților locale și județene Florin Sinescu – prefectul județului, Cătălin Nechifor – președintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu – vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, senatorul Ovidiu Donțu și primarul Cătălin Coman. „Le mulțumim și îi felicităm pe cei mai deștepți, pe cei mai talentați tineri ai noștri. Ei duc numele școlii din care provin mai departe, în ei va sta viitorul orașului nostru. Să-i aplaudăm pe ei, pe profesorii lor, familiile lor și pe primarul care a fost conștient de importanța acestora” a precizat vicepreședintele CJ Alexandru Rădulescu. Premierea a fost posibilă și cu ajutorul unor sponsori generoși: Forestfalt Servicii, UPC România, Alevia, Kaufland, Generali Asigurări, Advanced Bingo. Forestfalt Servicii a oferit unui număr de 19 elevi cu rezultate bune la faza națională a olimpiadelor școlare câte 500 de lei, UPC a oferit cadouri, servicii digitale de la UPC și diplome, pentru 19 elevi fălticeneni care au obținut premii la olimpiadele și concursurile școlare naționale și internaționale, Generali Asigurări a asigurat pachete cu premii pentru 20 de olimpici, Alevia a oferit pachete cu produsele firmei pentru toți elevii care au urcat pe scenă, Kaufland și Advanced Bingo au premiat elevii care au ocupat locurile I și II la fazele județene ale olimpiadelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: