Patru suceveni la campionatele naționale de box ale României

La sfârșitul acestei luni, în perioada 30 iulie – 4 august, la Reșița se vor desfășura campionatele naționale de box. La competiție vor participa și patru pugiliști de la CSM Florconstruct Suceava.
 

Antrenorul Alexandru Vornicu va deplasa în Banat patru sportivi, Ionuț Vornicu, la categoria 56 de kilograme, Ionuț Nechita, la 69 de kilograme, Răzvan Petrenciuc, la 81 de kilograme, și Nicu Berariu, la +91 de kilograme. Ultimii doi revin în ring după o pauză îndelungată, înainte trecându-și în cont mai multe medalii naționale. „Ne pregătim intens pentru campionatul național de seniori. Vom merge acolo cu un lot de patru jucători, format din Ionuț Nechita, Ionuț Vornicu, Nicu Berariu și Răzvan Petrenciuc. Sperăm la cel puțin o medalie. Pregătirile decurg normal, facem câte două antrenamente pe zi și suntem optimiști. Este greu, dar este o provocare pentru mine. Mi-a intrat în sânge acest microb și vreau să arăt Sucevei că pot să fac multe pentru boxul de aici. Țin să-i mulțumesc în mod special domnului Vasile Florea pentru sprijinul financiar acordat”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu. Pentru a se pregăti cât mai bine înaintea Campionatului Național, pugiliștii suceveni s-au deplasat la sfârșitul săptămânii trecute la Fălticeni, unde au susținut mai multe meciuri în compania celor de la Clubul Sportiv “Nicu Gane”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: