De astăzi și până pe 25 iulie, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică

Prima sesiune de înscrieri la Universitatea Suceava

Astăzi încep înscrierile din prima sesiune de Admitere 2013 la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, care vor dura până pe 25 iulie, exceptând zilele de sâmbătă și duminică.
 

Universitatea Suceava pune anul acesta la dispoziția absolvenților de liceu 1173 de locuri la studii de licență, învățământ la zi, la care se adaugă 10 locuri rezervate pentru candidații de etnie romă, alte 30 pentru candidații din Republica Moldova, care și-au dat bacalaureatul în România, și încă 123 pentru candidații români de Moldova și din diaspora. De asemenea, oferta USV cuprinde la licență și 1400 locuri cu taxă. Tot la Licență – Învățământ la Distanță au fost aprobate 565 de locuri cu taxă, la cele 6 domenii de studiu. La studiile de masterat sunt 400 de locuri bugetate și încă 1023 cu taxă. La masterat, mai sunt 35 de locuri alocate pentru cetățenii din Republica Moldova care au licența obținută în România sau în alt stat în care diploma de licență poate fi recunoscută.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: