Din cauza facturilor mari la utilități

Sucevenii cedează nervos

> Viceprimarul Ovidiu Doroftei le-a cerut șefilor de asociații să dea dovadă de abilitate în relațiile interumane, doarece există foarte mulți oameni care se află sub limita supraviețuirii și care trebuie înțeleși
 

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, le-a cerut președinților și administratorilor asociațiilor de proprietari să se aplece cu mai mare atenție asupra relațiilor cu cetățenii. Doroftei a remarcat că foarte mulți dintre suceveni reclamă, cu prilejul audiențelor de la sediul Primăriei, că șefii asociațiilor nu îi ascultă și nu le oferă soluții la problemele pe care le au, în special cele legate de plata facturilor la serviciile de utilități. „Foarte mulți oameni vin în audiență și se plâng că, din varii motive, sunt tratați într-un fel pe care ei nu îl înțeleg. Știu că este greu să îți găsești liniștea și răbdarea, să lucrezi cu o persoană pe care nu o vezi decât o dată la 6 ani, și care, mai ales, are și niște datorii importante către asociație”, a remarcat adjunctul șefului administrației municipale sucevene. Doroftei a solicitat diriguitorilor de asociații de proprietari, dar și salariaților executivului care iau contact direct cu publicul contribuabil să dea dovadă de decență și abilitate în relațiile interumane. Viceprimarul susține că nici la ghișeele Primăriei nu este coadă, ceea ce a dus la blocarea unor proiecte și nedemararea altora. „La fel de greu este și pentru cei din Primărie, pentru că nici noi nu stăm fantastic de bine la încasări, motiv din care nu reușim să continuăm toate proiectele de investiții pe care le-am avut în curs și nici să demarăm altele noi. Suntem și noi blocați, deoarece foarte mulți uită că au și obligația de a plăti, dincolo de dreptul de a cere. Dar, cel puțin la nivelul relației interumane, nu ne împiedică nimeni și nimic să ne păstrăm decența, cei 7 ani de acasă”, a reliefat Doroftei, menționând că există foarte mulți oameni care se află sub limita supraviețuirii și care trebuie înțeleși. Vicreprimarul Ovidiu Doroftei a evidențiat, în cadrul unei întâlniri cu șefii asociațiilor de proprietari, că în ceea ce privește recuperarea debitelor și plata datoriilor către furnizorii de utilități nu s-au produs schimbări majore. Astfel, datoriile populației către „Termica” însumează peste 19 milioane de lei, iar cele către CET se ridică la 1,7 milioane de lei, „ceea ce este destul de grav”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: