“Dacă are mai multe informații să le prezinte”

Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, într-o conferință de presă, la întrebarea unui ziarist privind declarațiile primarului Gheorghe Nichita în legătură cu cazul Oliver Stan că, dacă primarul Iașului are mai multe informații, ar trebui să le prezinte, dar nu crede că acesta are atribuții pe acest segment.
 

„Ce pot spune e că oamenii politici nu cred că au capacitatea și atributul legal de a interfera în anchete făcute de organele de specialitate”, a spus Nechifor. Președintele CJ Suceava consideră că trebuie să fie un semnal de alarmă faptul că astfel de evenimente se pot produce. Totodată, Cătălin Nechifor a arătat că, în privința elementelor de muniție care au fost găsite la Pojorâta când se lucra la groapa ecologică de gunoi, acestea au fost preluate de firme și instituții autorizate și acțiunea de asanare s-a desfășurat în perfectă siguranță. Primarul Iașului, Gheorghe Nichita, a declarat, de asemenea într-o conferință de presă, că Oliver Stan locuia într-un adăpost improvizat în Cârlibaba. “De ceva timp, el stătea în județul Suceava, unde s-a exprimat de câteva ori că vrea să dinamiteze universitatea din Iași”, a spus edilul. “I-a spus viceprimarului că are o misiune pe pământ. S-au găsit acolo unde stătea el și niște schițe și planuri prin care pregătea detonarea bombei la Iași. Deci erau niște semnale că vrea să fie ascultat. Viceprimarul de acolo trebuia să anunțe mai departe alte instituții, dacă acest om a venit la el?”, a spus primarul Iașului, Gheorghe Nichita.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: