Bacalaureat, ultima probă

Peste 300 din candidații înscriși nu s-au mai prezentat

Ultima probă a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului, s-a desfășurat fără probleme și fără tentative de fraudă, ca la celelalte probe scrise, cu o prezență a candidaților de 94,64%.
 

Potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean Suceava, 5.650 de candidați suceveni au fost prezenți, vineri, în sălile din cele 21 de centre de examinare, la cea de-a treia probă scrisă din cadrul bacului, din cei 5979 înscriși, peste 300 de candidați fiind absenți. La această probă candidații au fost repartizați pe 10 discipline, astfel că multiplicarea subiectelor a durat mai mult, dar nu au fost întârzieri mai mari de 10 minute, au asigurat reprezentanții IȘJ. Rezultatele vor fi afișate luni 8 iulie, până la ora 12, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, de 8 iulie, între orele 12 și 16. Contestațiile se vor soluționa în intervalul 9-11 iulie a.c., urmând ca pe 12 iulie a.c. să se afișeze rezultatele finale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: