Marea însângerată

Parcă mai mult decât în alți ani, noua „icoană”… pe sticlă a (prea) multor români, televiziunea, rătăcește în hălăduirile sale pe litoral printre mândrele noastre muieri despuiate de penultimul element care nu ni le oferă privirii goale-goluțe: sutienul. Cum le e rușine totuși să li se spună neaoș că umblă cu țâțele goale, „exponatele” și cei care le… vernisează numesc expoziția topless, că pe englezește nu știi că e vorba de sânii pe care femeia și când e obligată să alăpteze în văzul altora încearcă să și-i acopere cât mai mult sau, dacă nu poate, încearcă măcar… sfiala.
 

Dumitru TEODORESCU

Și astfel, dacă n-ai văzut, ai șansa să vezi sau dacă nu-ți ajunge „exponatul” de acasă, arunci o privire dezinteresată peste imaginile care ți se bagă adânc în ochi… Asta la noi. Nu avem idee cât de mult strepezesc ochii altor nații democratice asemenea imagini, este posibil ca noi să le fi egalat sau chiar depășit. Ne-a cutremurat însă știrea din chiar această ediție a ziarului potrivit căreia două surori pakistaneze au fost ucise de unul dintre membrii familiei lor pentru că s-au lăsat filmate dansând și cântând în ploaie. Atenție: îmbrăcate în costumul național! Numai în Pakistan au fost ucise în 2011 peste 940 de persoane în numele „onoarei pătate” a familiilor lor! Știrea aceasta ar trebui să circule pe litoralul nostru până nu-și dau femeile noastre și izmănuțele jos. Că, dacă năvălesc acolo pakistanezii onorabili, să vezi mare însângerată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: