100.000 de pachete cu țigări ascunse în bușteni !

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuți, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Dornești, au descoperit aproximativ 100.000 de pachete cu țigări ascunse în interiorul unor bușteni.
 

Reamintim că în data de 28 iunie a.c. polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuți au fost sesizați de lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Dornești cu privire la faptul că, în urma unui control efectuat cu aparatura specifică din dotare în stația CFR Dornești, asupra unui tren de marfă, care a intrat în țară din Ucraina prin P.T.F. Vicșani, s-a observat că în interiorul mai multor bușteni pe care îi transporta erau ascunse țigări. În această situație, la fața locului a fost solicitată prezența polițiștilor de frontieră, care au preluat cercetările. Astfel, a fost efectuat un control amănunțit asupra buștenilor, ocazie cu care a fost descoperită, în interiorul acestora, o impresionantă cantitate de țigări, aproximativ 100.000 de pachete de proveniență ucraineană, în valoare de peste 800.000 lei. „Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar la final urmează a se lua măsurile legale ce se impun”, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: